Header med illustrasjon av to personer

Immaturus

Kommende arrangementer

Nokon kjem til å komme

Vi møter Ho og Han som saman har kjøpt eit vekkgøymt hus ute ved havet. Her håpar dei på å dyrke kjærleiken i fred. Men nokre gonger held det ikkje å endre det ytre, dersom det indre held fram med å bli det same. Kor enn dei rømer frå, ser det ut som at det dei røme frå, føl etter dei på reisa. Såre minner og gamle kranglar ligg rett under overflata, saman med ein påtrengjande kjendsle om at nokon kjem til å komme.

«Nokon kjem til å komme» er det første stykket som vart skrive av Jon Fosse, men det vart først utgjeve som hans tredje dramatiske verk i 1996, urframført på Det Norske Teateret i Oslo.

Forestillingane vert spelt kl. 20.00 i Tivoli på Det Akademiske Kvarter

TID

6. april 20.00
8. april 20.00*
9. april 20.00
10. april 20.00*
11. april 20.00
12. april 20.00
13 april 20.00

*(8. og 10. april vil forestillinga bli teiknspråktolka).

CC: 100/150 (medlem/ikkje medlem)

BESTILL BILETTER PÅ: billett@immaturus.no

Se også Facebook-arrangementet

Faste arrangementer

Poesiaften: bilde av en tåkete skog.

Poesiaften

Poesiaften er en kveld hvor det er lett å komme i hvilepuls. Det arrangeres av Immaturus egen skrivegruppe og består av både inviterte gjestopplesere og egne Immaturuspoeter. Kvelden avrundes med åpen mikrofon, hvor publikum selv kan ta scenen og lese opp det de måtte ønske.

Under Poesiaftener det lav treskel for å ta ordet. Det er den perfekte mulighet til å endelig la noen få høre ordene du gjerne foreløpig har skrevet kun for deg selv. Poesiaften arrangeres tre ganger dette semesteret og Immaturus ønsker alle poesientusiaster velkommen.

Når:

Hvor:

Speilsalen, Det Akademiske kvarter

Illustrasjon av to personer med ryggen vendt mot hverandre, hvor en av dem spiller trompet.

Åpen Scene // Åpent rom

Åpen Scene//Åpent Rom arrangeres flere ganger i semesteret og er det perfekte arrangementet for deg som ønsker å vise frem noe, enten det er dans, en monolog, illustrasjoner eller kanskje en installasjon?

Mulighetene er grenseløse. Scenen er åpen for deg som ønsker å fremføre noe performativt, kanskje et dikt, stand-up eller en låt? Om ikke scenen er nok, er også rommet åpent for deg som ønsker å bruke litt mer plass, kanskje fordi du ønsker å stille ut kunsten din? Eller kanskje du ønsker å gjøre en performance blant publikum? Her er alt mulig.

Dersom du trenger teknisk utstyr til bidraget ditt, så send oss gjerne en mail på forhånd på kr@immaturus.no. Er du mer av den spontane typen, kan du melde deg på under selve arrangementet. For å melde på Åpen Scene//Åpent Rom send mail til kr@immaturus.no.

Når:

Hvor:

Storelogen, Det Akademiske kvarter

Illustrasjon av en gammel dame og en kriger som skal til å kjempe mot hverandre.

Bergen Impro Battle

Når:

Hvor:

Storelogen, Det Akademiske kvarter