Header showing an image with two drawn characters. One with a sad face, the other happy.

Immaturus

Infomøte og audition: "Nokon kjem til å komme"

VELKOMMEN TIL INFOMØTE OG AUDITION FOR IMMATURUS 2. HOVEDPRODUKSJON I 2019: «Nokon kjem til å komme»

“Nokon kjem til å komme” er det første stykket skrevet av Jon Fosse. Stykket handler om et par som har kjøpt et gammelt hus ved havet hvor de ønsker å bosette seg for å realisere sitt forhold.

Vi opplever stykket som en historie om enorm usikkerhet – karakterene er usikre på hverandre, men først og fremst på seg selv. De rømmer fra alle andre fordi de vet at det er veldig enkelt å ødelegge forholdet deres, som egentlig er veldig usunt.

I dag er det ikke så sjeldent at vi havner i usunne forhold, enten fordi vi faller for overfladiske egenskaper i de andre, eller fokuserer hovedsakelig på oss selv i relasjonen. Da glemmer vi å sette pris på god kommunikasjon, forståelse og ekte mind connection, og ender opp med å akseptere en usunn dynamikk som sakte, men sikkert ødelegger oss.

Vi ønsker å invitere publikum til å betrakte historien til paret sammen med oss.

“Det drygde så lenge før eg trefte nokon eg kunne kvile saman med.”

Arrangementet vil starte med et infomøte hvor du vil få mulighet til å få mer informasjon om manuset og visjonen for forestillingen. Du vil også kunne få en innføring i de ulike rollene vi trenger i produksjonsapparatet og melde din interesse ovenfor disse. Dette blir etterfulgt av en audition for interesserte skuespillere.

Stykket har premiere 6. April og spilles også 8. til 13. April.

Se også Facebook-arrangementet

Tid: 28.01 - kl. 17:00 og 29.01 - kl. 17:00

Sted: Storelogen, Det Akademiske Kvarter

Immaturus presenterer produksjonen "Solen går alltid ned"

Hater du ikke når du glemmer laderen din i et annet rom og sovner uten å lade telefonen? Det skulle være en vanlig morgen med scrolling på sosiale medier og en liten sjokoladebit på morgenkvisten. Akkurat som alle andre lørdager – trodde mannen, men det er ett eller annet som ikke stemmer denne morgenen. Det han ikke vet enda er at livet hans er på vei til å forandre seg drastisk. Hvordan han velger å takle denne forandringen er nøkkelen for hans fremgang og måte å leve på.

Stykket er skrevet for å vise hvordan perspektivet på ditt eget liv handler om hvordan du takler problemene dine. Med et par livsendrende hendelser i beltet belyser regissør Thomas B. Brandt hvordan fokus og forståelse er viktige verktøy å bruke når livet kan være vanskelig å håndtere.

Stykket spilles torsdag 31.1, fredag 1.2 og lørdag 2.2 klokken 19.00 i Storelogen på Det Akademiske Kvarter og varer i ca 40 minutter.

Inngang: Gratis


Regi og manus: Thomas B. Brandt

Produksjonsleder og dramaturg: Magdalena Kuna

Komponist: Tom André Kristiansen

Skuespiller: Johannes Medlien

Scenografi: Lotte Flesland, Åsalinn Dale og Kristoffer Marcussen

Lysdesigner: Jonas Gundersen

Lysteknike: Ole André Pettersen

PR: Kaja Eek

Plakatdesign: Magdalena Kuna

Se også Facebook-arrangementet

Infomøte og audition: "Det er to av oss"

VELKOMMEN TIL INFOMØTE OG AUDITION PÅ IMMATURUS 2. MIKROPROSJEKT!

Hvordan kan bøker bli til teater? Spesifikt, hvordan kan billedbøker gjøres om til teater? I denne forestillingen utforsker vi hvordan tre billedbøker originalt laget for barn kan bli et teaterstykke for folk i alle aldre. De tre bøkene har alle et sentralt tema; grådighet. Vi følger blant annet en bjørn som har mistet en kjær eiendel. Hans søken etter eiendelen og hans reaksjon da han finner den igjen er kanskje ikke det folk flest hadde ventet seg.

Karakterene i bøkene er i utgangspunktet dyr. Vi skal utforske dem på en fysisk måte og vil være innom både Lecoq og Strasberg sine «Animal exercises».

Du trenger ikke å være belært i noen av disse teknikkene for å komme på audition, vi er her for å lære og å videreutvikle. Det vil bli et infomøte først, hvor det vil være tid til å få svar på eventuelle spørsmål og mulighet for å melde seg som deltager i prosjektet. Deretter vil det bli audition for skuespillerroller. Vi trenger både skuespillere og produksjonsapparat, så alle kan finne noe for seg!

Vel møtt!

Sted: Det Akademiske Kvarter

Rom: Annonseres snart

Tid: 4. Februar, 18:00

NB: Det arbeides intensivt med prøver fram til 1. Mars

Se også Facebook-arrangementet

Studentteateret Immaturus

Studentteateret Immaturus er Norges største studentteater og den eneste studentorganisasjonen i Bergen dedikert til teater og scenekunst. Vårt hovedmål er å tilrettelegge for skaperglede og kunstnerisk utfoldelse. Vi gir studenter i Bergen muligheten til å utvikle seg innenfor et bredt tilbud av scenekunstrelaterte aktiviteter.

Kontakt

kart_logo
facebook_logo
instagram_logo
epost_logo