FASTE ARRANGEMENTER

Annenhver onsdag (første: 18. januar)

i Storelogen på Det Akademiske Kvarter.


Kl. 1730 er det åpen workshop


Kl. 19 starter showet 

BERGEN IMPRO BATTLE

Bergen Improbattle (BiB) er et improvisert show. Her kan alt skje! Annenhver onsdag er det workshop kl 18, etterfulgt av konkurranse om å lage den beste scenen med utgangspunkt i en temautfordring. Publikum kommer med forslag til sted og relasjoner, og stemmer deretter på den scenen de likte best.
Den som har samlet flest poeng ved forestillingens slutt, vinner!


Duellen er vennskapelig, konkurranseelementet er hovedsakelig for å tilfredsstille publikums behov for blodig
konflikt. Bak denne illusjonen er det nemlig samarbeid som skaper den beste underholdning, der en improvisatør like gjerne kan hoppe inn i motstanderens scene når det trengs. Magien skapes mellom de som er på scenen. Hvem finner du på scenen? Det kan plutselig være deg! Erfarne og ferske improvisatører gir publikum en opplevelse de ikke visste de trengte. Workshopen er åpen for alle som vil delta.
Klokken 20 åpnes dørene for publikum. Deltar du på workshop får du gratis inngang på showet, og du kan også velge å delta som skuespiller. Vi håper alle kommer seg opp på scenen i løpet av semesteret!

Onsdager kl. 20-22 i Storelogen på Det Akademiske Kvarter


4 ganger i løpet av semesteret: 

25. januar

22. feburar

22. mars

19. april

POESIAFTEN

Poesiaften er en kveld hvor det er lett å komme i hvilepuls. Arrangementet arrangeres av Immaturus’ egen skrivegruppe og består av både inviterte gjesteopplesere og egne Immaturus poeter. Kvelden avrundes med åpen mikrofon, hvor publikum selv kan ta scenen og lese opp det de måtte ønske.
Under Poesiaften er det lav terskel for å ta ordet. Det er den perfekte mulighet til å endelig la noen få høre ordene du gjerne foreløpig har s krevet kun for deg selv.
Immaturus ønsker alle poesientusiaster velkommen!

Onsdager kl. 20-22 i Storelogen på Det Akademiske Kvarter


5 ganger i løpet av semesteret: 

8. februar

8. mars

5. april

10. mai

31. mai

Hver onsdag arrangeres det ulike arrangement.
Utenom BIB annenhver onsdag, kan vi by på andre spennende hendinger, slik som poesiaften, og;
Åpen Scene er et åpen arrangement organisert av Kunstnerisk råd. Programmet er ikke satt i stein enda, men hvis du ser i
kalenderen kan du se noen hint til hva det kan bli. På Åpen Scene vil det være mulig å vise frem noe på scenen på slutten
av kvelden etter at det planlagte opplegget er gjort.
Hvis du ønsker å fremføre noe på en Åpen Scene gjerne send en mail til kr@immaturus.no.