Header med illustrasjon av to personer

Immaturus

Faste arrangementer

Poesiaften: illustrasjonsbilde av person som skriver.

Poesiaften

Poesiaften er en kveld hvor det er lett å komme i hvilepuls. Det arrangeres av Immaturus egen skrivegruppe og består av både inviterte gjesteopplesere og egne Immaturuspoeter. Kvelden avrundes med åpen mikrofon, hvor publikum selv kan ta scenen og lese opp det de måtte ønske.

Under Poesiaftener det lav terskel for å ta ordet. Det er den perfekte mulighet til å endelig la noen få høre ordene du gjerne foreløpig har skrevet kun for deg selv. Poesiaften arrangeres tre ganger dette semesteret og Immaturus ønsker alle poesientusiaster velkommen.

Når:

Hvor:

Storelogen/Speilsalen, Det Akademiske kvarter

Åpen scene: Illustrasjonsbilde

Åpen Scene // Åpent rom

Åpen Scene//Åpent Rom arrangeres flere ganger i semesteret og er det perfekte arrangementet for deg som ønsker å vise frem noe, enten det er dans, en monolog, illustrasjoner eller kanskje en installasjon?

Mulighetene er grenseløse. Scenen er åpen for deg som ønsker å fremføre noe performativt, kanskje et dikt, stand-up eller en låt? Om ikke scenen er nok, er også rommet åpent for deg som ønsker å bruke litt mer plass, kanskje fordi du ønsker å stille ut kunsten din? Eller kanskje du ønsker å gjøre en performance blant publikum? Her er alt mulig.

Dersom du trenger teknisk utstyr til bidraget ditt, så send oss gjerne en mail på forhånd på kr@immaturus.no. Er du mer av den spontane typen, kan du melde deg på under selve arrangementet. For å melde på Åpen Scene//Åpent Rom send mail til kr@immaturus.no.

Når:

Hvor:

Storelogen, Det Akademiske kvarter

Illustrasjon av en gammel dame og en kriger som skal til å kjempe mot hverandre.

Bergen Impro Battle

Bergen Improbattle er et improvisert show. Her kan alt skje! Annenhver onsdag leder to lagledere hvert sitt lag med improvisatører gjennom en hel kveld med leker og utfordringer. Lagene konkurrerer om å lage den beste scenen ut i fra et gitt tema. Ofte er det publikum som kommer med forslag til sted og tema. Og det er nettopp publikum som avgjør hvilken scene de liker best. Det laget som har flest poeng ved kveldens slutt, vinner.

Dette er en vennskapelig duell og konkurranseelementet er kun en illusjon som vi skaper for at publikum skal tro vi konkurrerer. Egentlig står samarbeid i fokus og improvisatørene hopper inn i det andre laget sine scener, dersom det behøves. Her hjelper vi hverandre.

Når:

Hvor:

Storelogen, Det Akademiske kvarter