Har du et prosjekt?
Å iscenesette et prosjekt kan
være utfordrende. Immaturus har
30 års erfaring med hvordan å gjennomføre teaterproduksjoner.
Gjennom oss kan du realisere prosjektet ditt med
stor kunstnerisk frihet og veiledning fra start til slutt.
Det vi trenger er en beskrivelse av prosjektet ditt.
Prosjektet må gjerne også ta utgangspunkt i ’devising’
som fremgangsmåte, hvor det ikke foreligger et manus
på forhånd. Da må temaet og inspirasjonen for prosjektet
gjøres tydelig.
Dersom du ønsker å regissere et stort prosjekt,
enten et allerede eksisterende manus eller om du ønsker å
skrive et selv, er fristen for innsendelse til hovedproduksjon for
høsten 2024 den 16.juni. Søknad sendes til radet@immaturus.no
Søknadsfristen for våren 2025 er 8.desember.
En prosjektbeskrivelse skal inneholde:
• En presentasjon av deg/dere, inkl. eventuell tidligere erfaring.
• En presentasjon av prosjektet og din/deres visjon.
• Hvilken sjanger, hva slags spillestil og fokuspunkter prosjektet har.
• En beskrivelse av hva du ønsker at publikum skal sitte igjen med.
• Tanker rundt visuell utforming: Scenografi, kostyme og rekvisitter.
• Foreløpig budsjett og fremdriftsplan.
Dersom du heller ønsker å regissere et mindre prosjekt, i form av mikroprosjekt eller øvrige produksjoner, kan søknad sendes inn når som helst! Her skal også prosjektbeskrivelsen sendes til radet@immaturus.no
Send inn ditt prosjekt
Tidligere produksjoner
Immaturus har over 30 års erfaring med å sette opp teaterproduksjoner. Her er et utvalg av våre tidligere produksjoner.
Muleum
MIKROFESTIVAL 2024
Lilleskogen
«En poetisk og urovekkende fortelling om barndom iscenesatt for voksne.»
Julie Nilsen griner alltid og lukter kattetiss. Hun får nesten aldri være med å leke, bare noen ganger, hvis Bjørg og Signe vil leke skole. Ingen får lov å leke i Lilleskogen, selv om Eriksen-ungene sier de har vært der og sett skumle ting, men de juger ofte, akkurat som Julie Nilsen.
En dag på mystisk vis dukker det opp et hull i gjerdet mellom lekeplassen og Lilleskogen. Hullet i gjerdet skulle aldri vært der, det hadde vært mye bedre for alle om det aldri dukket opp. Spesielt for Julie Nilsen, som bader helt alene i Lilleskogen med det nye, hemmelige gullarmbåndet sitt.
«Lilleskogen» er et stykke om barn og deres fantasifulle verden, og om hvordan den noen ganger kolliderer med den virkelige, voksenverden. Med inspirasjon fra regissør Wes Anderson og dramapedagog Rudolf Laban, har skuespillerne dykket inn i en pastellfarget verden sett gjennom barneøyne.
Av: Jesper Halle
Regi: Silje Eskildsen
Produksjonsleder: Robert Gjøen Rosvold
2024
HOVEDPRODUKSJON
Muleum
I «MULEUM» møter vi overklassejenta Julie (18) som akkurat har mistet foreldrene og broren sin i en flystyrt. Hun er mye alene i den store villaen, bortsett fra en flislegger som fullfører familiens basseng. Sinne, frustrasjon og dødslengsel er følelser som vokser inni henne. En svært dramatisk hendelse gjør at Julie rømmer fra byen. Hun flyr på kryss og tvers over hele verden i et desperat forsøk på å oppsøke farer og finne seg selv.
«MULEUM» er en roman av Erlend Loe og dette er første gang den settes opp som teater i Norge. Boken er skrevet i dagbokform som gir et dypt innblikk i Julies tanker og opplevelser i tiden etter den tragiske ulykken. I likhet med flere av Loe sine verk er det dystre og humoristiske i skjønn forening i denne forestillingen, til tross for at den tar opp sensitive tema som sorg og selvmord.
Av: Erlend Loe
Regi: Johanna Johansen
Adaptert til teater: Malin Hannesdatter Sunde
Produksjonsleder: Torleif Villmones Mæhre
Skuespillere: Sunniva Løberg Hvidsten, Natalie Rodrigues, Kristian Trøyborg og Estaban Motamayor
MIKROFESTIVAL 2024
HADE GRO
Musikalen «Hade Gro» handler om høygravide Gro. Hun er lei av hverdagslivet og rømmer dermed til skogs for å finne seg selv. Hun forlater kona si, Kone, hjemme. Ute i skogen møter Gro på det rare skogsfolket Urtene. Vil hun finne seg selv blant dem? Og vil Kone finne igjen Gro når hun drar etter for å lete etter henne?
Dette er en musikal skrevet og utviklet av musikalgruppa i Immaturus, med innslag av kjente musikalsanger. Er du klar for å synge med?
Regi: Helle Hesjadalen Taraldsvik og Kari Bakken
Produksjonsleder: Kaia Lødrup Wennerberg
MIKROFESTIVAL 2024
Ikke tenk på det
“Har du noensinne blitt bedt om å forklare hvordan du føler deg når du finner deg selv i en sårbar posisjon, men merker at ord ikke nødvendigvis strekker til? Eller har du blitt fortalt at det bare er å ikke tenke på det?”
Dette prosjektet har hatt bakgrunn i et ønske om å utforske bruken av ulike dramatiske verktøy, teknikker og teater for å gjøre det mulig å formidle opplevelser rundt tematikken angst. Med angst som et bakteppe har regissøren, sammen med 4 skuespillere, arbeidet med tematikken gjennom en devising-prosess. I denne prosessen har skuespillernes egne opplevelser og erfaringer blitt vektlagt, som gir det hele et personlig preg.
Regi: Tobias Bergmo
MIKROFESTIVAL 2024
MUGG
«Mugg», en tragikomedie i 2,5 akter.
Ved Bosch Kombiskap 2014 bor Muggdalena og Muggbjørn. De har for lengst gått lei av hverandre, og dagene går ofte i hensiktsløse diskusjoner. Men de har en ting til felles - overlevelsesinstinkt. Det er lite mat på deres hylle, og den allmektige Hånden som gir de liv - kan også ta det fra dem…
Regi: Margaryta Grynko
MIKROFESTIVAL 2024
Den seminalske tragedie
9/11. Kommunisme. ISIS.
Andre verdenkrig.
Alt dette kan sporest tilbake til skotet i Sarajevo og første verdskrig. Men kva skjedde mellom skotet og krigsutbrotet? I “Den Seminalske Tragedie” tar vi eit dykk ned i den tragiske historia om juli 1914, der veien til helvette var lagt med gode intensjonar. Der ingen ønskte ein Europeisk krig mellom stormaktene, men alle handlingar for å unngå dette, leiar dei eit steg vidare mot undergongen.»
Regi: Brage Bjørkeng Stokseth
prosjekt
Jordbærpikene
25.juni 2022 skjedde det noe som ikke skulle skje. Et fristed for skeive i Oslo ble skutt på under pride. Hvordan er det å være skeiv i etterkant av et slikt angrep? Hvordan skal man klare å holde sammen? Jordbærpikene handler om to skeive jenter som forsøker å finne ut av akkurat det.
Spilte under Quonga Festivalen i Danmark i mai 2024
og på Det Akademiske Kvarter under Pride.
2023
HOVEDPRODUKSJON
VEPS
Høstens hovedproduksjon ved Studentteateret Immaturus er "Veps" av William Mastrosimone (originalt “Extremities”) oversatt av Frank Lie, ved forlag Nordiska ApS.
En dag kommer en mann inn i hjemmet til en ung kvinne. Mannen vil ikke forlate hjemmet hennes og begynner å gjøre ting hun ikke vil. Han forsøker å forgripe seg på henne, men kvinnen klarer selv å overmanne ham. Resten av stykket tar for seg ettervirkningene av hans handlinger, hvor hennes to romkamerater etter hvert kommer hjem, og med egne erfaringer og tanker forsøker å hjelpe henne ut av marerittet hun sitter fast i.
"Veps" er et psykologisk spenningsdrama som ser nærmere på voldens natur, og hva som skjer når man kommer ansikt til ansikt med ondskap. Hva er rettferdig hevn? Hva skal til for at et offer skal føle seg trygg igjen? Kan man takle ondskap uten å bli ond selv?
Regi: Caroline T. Ermesjø
Produksjonsleder: Regine Silkoset
Skuespillere:
Natalie Rodrigues
Christopher Røine
Isabel Furhovde
Vilde Røgeberg Larsen
MIKROproduksjon
hvem er veronika?
Sara har akkurat kommet til hektene etter et heftig brudd. En dag får hun en DM fra en søt jente som påstår at hun akkurat har flyttet til byen. Veronika heter hun. Samtalene varer til langt på natt. Det utveksles intime bilder. Samtidig har en annen jente, Tale, skjønt at det er noe som skurrer. Tale kommer i kontakt med Sara og sammen setter de i gang en intens heksejakt på sosiale medier som spinner helt ut av kontroll.
“Hvem er Veronika?” er en forestilling inspirert av virkelige hendelser med skråblikk på offentlig gapestokk, catfishing og ensomhet.
Regi: Helle Hesjadalen Taraldsvik
Manus: Malin Sunde Haraldsvik
hovedproduksjon
«Du er herved invitert til Dåp. Hvis du vil, kan jeg hente deg. Jeg mener det. Gå inn i dåpen med største alvor. Åpne deres øyne og hjerner for dette. Her er et menneskes møte med den store evigheten. Med sinnet, med vårt forsøk på å komme nærmere mysteriet, komme nærmere det vi ikke vet hva er, men som trekker i oss, som vi merker i kroppen, i dagen, i natten, i det ulmende mørket, i kulden.»
Slik lyder invitasjonen til Leopold og Martas dåp, som er to av hovedkarakterene i stykket «Dåp». Ved hjelp av Presten Gerhard og Dåpsplanleggeren kommer de forhåpentligvis nærmere det mystiske vi ikke vet hva er.
Stykket er skrevet av Ellen Andenæs Sekulic.
Regi. Marlene Rom Rysstad
Produksjonsleder: Erle Mahoney Ehnebom
Skuespillere: Brage Bjørkeng Stokseth, Mikal Karlsen, Martine Green og Isabel Furhovde
DÅP
prosjekt
Ikke Tenk På Det
Har du noensinne blitt bedt om å forklare hvordan du føler deg når du finner deg selv i en sårbar posisjon, men merket at ord ikke nødvendigvis strekker til? Eller har du opplevd å ha blitt fortalt at det bare er å ikke tenke på det?
«Ikke tenk på det» er en forestilling som har kommet til live gjennom forskning på tematikk tilknyttet angst.
Forestillingen bærer preg av fysiske uttrykksformer, og utforsking gjennom improvisasjon, nonverbal formidling og devising.
Spilte under Teater Neuf sin teaterfestival 3-5.november i Oslo.
Regi: Tobias Bergmo
MIKROFESTIVAL 2023
Alle Fugler
Når verden virker å gå i oppløsning etter at man har fullført en utdanning man ikke helt ser poenget med, kan det være fint å gå på muséet for å finne noe å holde fast i. Det tenker i hvert fall Kriss. På muséet møter han en person som har gitt slipp på alt og som helst bare vil lette sammen med fugler basert i tåpelige ordspill. Alle fugler handler om å stå fast og å lette, om Sorgfugl, Omsorgsfugl, Innsiktsfugl, Lengselsfugl, Drita Fugl og hele fuglefamilien, samt ordspillene vi bruker til å nå fram til andre mennesker.
“Alle fugler” er et samarbeid mellom Immaturus sine to ukentlige grupper; scenegym og skrivegruppa.
Regi og Manus: Martin Bergsjø Østby og Helle Hesjadalen Taraldsvik
MIKROFESTIVAL 2023
Persefone I PARKEN
Hades er forelsket. Persefone ønsker eventyr. Zevs er bare Zevs. De er alle gudder fra den greske mytos og som gudder flest har deres lengsler og humør en kraft over verden. For utallige år siden i en gyllen tid var det sommer hele året, men som alle som har vært i Bergen over lengre tid varer ikke sommeren evig!
Vi har gleden av å invitere dere med ut i parken hvor guddene vandrer og opplev sammen med oss hvordan ensomhet, kjærlighet og Zevs er grunnen til at vi må kle oss etter årstidene.
“Persefone i parken” er skrevet og regissert av Robert Gjøen Rosvold. Produsert av Studentteateret Immaturus
MIKROFESTIVAL 2023
DET VI ALLE VIL HA MEN IKKE FÅR
Fem ulike karakterer møtes på en improgruppe for første gang, men det ingen vet er at alle har kommer dit av samme grunn: de føler seg ensomme. Det vi alle vil ha, men ikke får er en forestilling satt sammen av fem monologer og to runder med ren improvisasjon. Monologene er både morsomme og relaterbare, samtidig som man får innblikk i karakterenes inneste frykter og lengsler.
“Det vi alle vil ha, men ikke får” er skrevet og regissert av Malin Hannesdatter Sunde.
Produsert av Studentteateret Immaturus
MUSIKALPRODUKSJON
#THE MUSICAL
Tre baristaer. Én kafé. Én app som vil endre verden.
Hva om en app lot deg samle alle dine sosiale medier på ett og samme sted? Gjort all din informasjon enda mer synlig for alle og enhver. Hadde du latt ting fremstå som de er, eller kanskje pyntet litt på sannheten?
Følg Amalie, Benjamin og Clara i deres møte med vennskap, kjærlighet og bedrageri i #TheMusical - en musikal skrevet og utviklet av Musikalgruppen i Studentteateret Immaturus!
Regi: Tobias Bergmo
Produksjonsleder: Maren Davidsen
2022
HOVEDPRODUKSJON
TRIGGA
"Trigga er eit drama som vart til då eg såg eit behov for å skildre korleis livet etter ei traumatisk oppleving kan vere. Fleire av oss går rundt å berer på minner om vanskelege hendingar vi har gått igjennom. Mange av oss taklar traumer godt, medan nokre utformar psykiske lidingar som til dømes PTSD (Posttraumatisk stressliding)
I Trigga møter vi Isabelle og hennar nærmaste pårørande. Vi får eit innblikk i korleis kvardagen med PTSD kan være. Trigga handlar om psykisk liding, isolasjon og angst, men kanskje mest av alt om håp."
Regi: Bekka Vik
Manus: Bekka Vik
Produksjonsleder: Tora Bigset
Skuespillere:
Annika Josefin Strømblad
Christopher Røine
Gunnhild Birkeland
Kari Feldberg Bakken
Mikroproduksjon
Who´s your daddy mr.darcy?
Høstsemesterets mikroproduksjon tar for seg dagens normer rundt dating på en humoristisk og forhåpentlig gjenkjennelig måte
Hovedkarakteren er lei av å aldri finne «den rette», og bestemmer seg derfor for å gi x antall mennesker en siste sjanse. Gjennom stykket møter hovedkarakteren hver av dem i ulike situasjoner basert på ekte datinghistorier som har blitt samlet i løpet av 2022
Finnes det virkelig noen der ute for oss alle? Er vi vår egen soulmate? Eller ingen av delene?
Dette utspiller seg mellom paljetter, glitter og diskolys.
Regi og Manus: Oda Høiberg
Skuespillere: Cathrine Wilhelmsen Breiby, Gunnhild Birkeland, Andreas Rosvold, Andrine Kvalvik, Henrik Knudsen, Eirin Stevnebø, Ingrid Herland, Joakim Bjørnevoll Trææn, Josefine Franck-Ring, Kari Bakken, Lauritz Svensson, Malene Askeland og Torleif Villmones Mæhre.
Kostyme: Siril Samuelsen og Ylva Skogmo
prosjekt
Tragedien På
Skansen
"Tragedie ved Skansen" er eit sjeldent innblikk i Bergens underverd som vi sjeldan får sjå.
Manuset er ein direkte og uendra nedskrivning av ein tilfeldeg innspelt samtale mellom to rusavhengige regissøren møtte på gata for nokre år sida.
Familiedrama, livshistorie, narkotika og anklagelser for mord er noko av det som kom opp. No er målet å gjenfortelje denne historia på scena.
Regi: Tor Henrik Melle
Skodespelarar: Jørgen Øhrn og Tor Henrik Melle
Stykket ble spilt under teaterfestivalen Quonga i Aarhus i Danmark
hovedproduksjon
Velkommen til vårens hovedproduksjon; Robin Hood on Drugs!
Stykket er et sammensurium av studenttilværelsen, Disney-eventyr og klassisk dramatikk som Romeo og Julie.
Stykkes ytre ramme er den kjente historien om Robin Hood som sammen med sine venner styrter Johan sitt rike, og forelsker seg i Marion. Blandet inn i grunnhistorien har vi satt humanistiske studier opp mot BI, debatten om legalisering av Cannabis og bivirkninger i populære legemidler.
Det er en leken forestilling, og deler av forestillingen blir improvisert. Det vil derfor bli en unik opplevelse hver forestilling. Stykket blir fremført i et treetasjes stilas, som er med på å understreke stykkets symbol og budskap.
Med eit rocka bergensk uttrykk blir forestillinga krydra av musikk av bandet Mathias Trekk & Audiotene, framført som en del av scenografien sammen med skuespillerne.
Regissør: Hedda Åkenes-Johnsen
Manus: Hedda Åkenes-Johnsen
Produksjonsleder: Gunnhild Birkeland
Musikk: Mathias Trekk & Audiotene
Skuespillere: Aurora Falk Hersvik, Oda Høiberg, Preben Ingebrigtsen, Hedda Lindgård, Kaia Wennerberg og
Mathilde Austegard Ypsøy
Scenografi: Evgenia Stupak og Monika Surgautaitè
Kostyme: Siril Samuelsen, Ylva Skogmo og Tora Bigset
Robin Hood On Drugs
MIKROFESTIVAL 2022
det går
Går det bra med deg?
Det er kanskje vanskelig å svare på når man ikke vet lengre. Lett er det å bare late som alt er fint når innsiden rakner av alt som påvirker deg. Alle snakker for deg. Alle vet hvordan du bør ha det. Alt er fint.
«Det går…» levendegjør påvirkninger og indre tankegang til stykkets hovedperson.
«Kim. Kim. Kim! Går det bra med deg?»
Regi og Manus: Kristoffer Marcussen
Skuespillere: Bekka Vik, Van Ly, Anders Enge Berg og Mikael Nerland
MIKROFESTIVAL 2022
Tragedien på Skansen
"Tragedie ved Skansen" er eit sjeldent innblikk i Bergens underverd som vi sjeldan får sjå.
Manuset er ein direkte og uendra nedskrivning av ein tilfeldeg innspelt samtale mellom to rusavhengige regissøren møtte på gata for nokre år sida.
Familiedrama, livshistorie, narkotika og anklagelser for mord er noko av det som kom opp. No er målet å gjenfortelje denne historia på scena.
Regi: Tor Henrik Melle
Skodespelarar: Jørgen Øhrn og Tor Henrik Melle
MIKROFESTIVAL 2022
SE MIN KJOLE
SE MIN KJOLE er en forestilling som først ble utarbeidet i løpet av to helger høsten 2021 for å bli vist på teaterfestivalen Quonga i Aarhus. Ved hjelp av ulike tekster som utgangspunkt har regissør sammen med skuespillerne sett på hvordan en kan diskutere kjønnsnormer og spekteret mellom femininitet og maskulinitet med teateret som format.
Kunstnerisk ledelse/regi: Caroline Tømmerås Ermesjø
Kunstnerisk team/skuespillere: Vilde Andreassen, Barbara Jankowska, Johannes Medlien Melhus
Musiker: Edvin Tønder
Bidragsytere: Sigbjørn Løland Torpe, Isak Fredrik, Erle Maloney Ehnebom
MUSIKALPRODUKSJON
Flink Pike
Er du, eller har du vært student? Har du kjent på utfordringene og presset som oppstår når du skal ta de første stegene ut i voksenlivet?
I vårens selvskrevne musikal fra Immaturus’ musikkteatergruppe får dere følge Sam, som flytter hjemmefra for å følge sin drøm om å gå jusstudiet på UiB, slik at hun kan bli advokat.
Her vil dere få se Sam’s første møte med livet i kollektiv, studielivet, og annet det kan bringe med seg.
Med live band!
Regi: Tobias Bergmo
Musikalsk leder: Kari Bakkan
Produksjonsleder: Mari Ulleberg
Manus: Ingfrid Torstrup Tørresdal
TOTAL OVERSIKT
Immaturus har igjennom nesten 35 år produsert teater i ulike størrelser og former, her er ei lita oversikt over desse:
2024
MULEUM
REGI: Johanna Johansen
MANUS: Malin Sunde Hannesdatter
PRODUKSJONSLEDER: Torleif Villmones Mæhre
Lilleskogen
REGI: Silje Eskildsen
PRODUKSJONSLEDER: Robert Gjøen Rosvold
HADE GRO
REGI: Helle Hesjadalen Taraldsvik
PRODUKSJONSLEDER: Kaia Lødrup Wennerberg
MUSIKALSK ANSVARLIG: Kari Bakken
MUGG
REGI: Margaryta Grynko
MANUS: Margaryta Grynko og Maria Markus Dahl
IKKE TENK PÅ DET
REGI: Tobias Bergmo
MANUS: Elias Henriksen, Thea Ueland, Synne Grimseth og Tobias Bergmo
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
DEN SEMINALSKE TRAGEDIE
JORDBÆRPIKENE
VEPS
HVEM ER VERONIKA?
IKKE TENK PÅ DET
DÅP
DET VI ALLE VIL HA MEN IKKE KAN FÅ
PERSEFONE I PARKEN
ALLE FUGLER
#THE MUSICAL
TRAGEDIEN PÅ SKANSEN
TRIGGA
WHO´S YOUR DADDY, MR. DARCY?
FLINK PIKE
DET GÅR
SE MIN KJOLE
TRAGEDIEN PÅ SKANSEN
ROBIN HOOD ON DRUGS
SE MIN KJOLE
LÅST
AVDELING NR.6
KRIMPRO
HEDDA GABLER
MÅ
ROCKY HORROR PICTURE SHOW
A TALE OF DUNGEONS AND DRAGONS
ORDLØS
INTERMEZZIA
DEN TROFASTE HYRDE
HVORFOR GRÅTER DU?
NOKON KJEM TIL Å KOMME
DAMEN I SORT
VAGINAMONOLOGENE
Å EIE NOE(N)
RENSET
SOM SEG HØR OG BØR
THE SITUATION
BÅTEN
TIL ORD SKAL DU BLI
HYPOTETISKE SITUASJONAR
FARVEL HELENA
...
DONER ET DIKT
STORMFULLE HØYDER
VI BETALER IKKE
HAMLETMASKINEN
IFIGENIA
NÆRMERE
KASPAR
TANKER VED
MÅKEN
ANNE FRANKS DAGBOK
UTGANG: EXIT
ROAR OG JUNE
OTHELLO
KATT PÅ HEITT BLEKKTAK
EIT DRAUMESPEL
DEN SKALLEDE SANGERINNE
ROCKY HORROR SHOW
PSYKOSE 4:48
DEN BRYSOMME MANNEN
TANKEKARTET - KRAFTKARTET
EN ARKISTS TILFELDIGE DØD
NATT
ROCKY - THE BIG PAYBACK
VAGINAMONOLOGENE
STORYTELLING - BAKENFOR ALT
MÅ
NED TIL SOL
LILLESKOGEN
DEN LILLE PRINSEN
SKJØNNHETSDRONNINGEN AV LEENANE
SAMFUNDETS STØTTER
FØRST BLIR MAN JO FØDT
ET SLAG SJAKK
MYREN
ARR
TOP GIRLS
IKKE VET JEG HVEM I MELLOMROMMET SAMMEN MED DE ANDRE
MENS VI VENTER PÅ GADOT
PLAY REWIND
DRACULA
MISLYKKEDE NORDMENN
DISNEY-KILLER
PROSESSEN
DRAMATIKK 2004
POPCORN
4:48 PSYKOSE
HYBELEN
DET GODE MENNESKET FRA SEZUAN
DRAMATIKK 2003
GJØKEREDET
PEPPER
NESEGREVET
PEER GYNT
NAMNET
VRANGFORESTILLING
DRØMSPILL
LÆRDE DAMER
TIDEN OG ROMMET
LINE
STOR STÅHEI FOR INGENTING
ALDRIVERDEN
TING SKJER
PICASSO PÅ LAPIN AGILE
MASKEPROSJEKTET - "DEN BESTE DAGEN ER EN DAG AV TØRST"
HVEM BRYR SEG OM BERTHOLT
FORHOLDSREGELEN
DRAMATIKK 98
SEKS PERSONER SØKER EN FORFATTER
ASKEPOTT OG LILLEMUS MEI
HAVET
KATT PÅ HETT BLIKKTAK
SEX OG DRIT
EN OG EN
LEPPER, VIPPER OG BRYN
EN MIDTSOMMERNATTS DRØM
VEPSEN
LATTER
KNUTSEN
DU SKAL FÅ EN DAG I MÅRA
VINGER
UGLE I BEGJÆR (UIB JUBILEUMSREVY)
MUSEFELLA
DYREHAGEHISTORIEN
FILANTROPEN
BIEDERMANN OG BRANNSTIFTERNE
TRE ANSIKTER
ANNE FRANKS DAGBOK
DE TRE MUSKETERER
MILKWOOD
HVEM ER EARNEST?
DEN SKALLEDE SANGERINNEN
ARABISKE NETTER
LA MENNESKET LEVA
DET GODE MENNESKET FRA SEZUAN
REGI: Brage Bjørkeng Stokseth
REGI: Caroline Ermesjø Tømmerås
REGI: Caroline Ermesjø Tømmerås
PRODUKSJONSLEDER: Regine Silkoset
REGI: Helle Hesjadalen Taraldsvik
MANUS: Malin Sunde Hannesdatter
REGI: Martin Bergsjø Østby og Helle Hesjadalen Taraldsvik
MANUS: Martin Bergsjø Østby
REGI: Tobias Bergmo
MANUS: Kaia Lødrup Wennerberg, Andreas Octavio Navarro Nes, Mikal Karlsen, Barbara Jankowska, Ann Elisabeth Posti
REGI: Marlene Rom Rysstad
PRODUKSJONSLEDER: Erle Maloney Ehnebom
REGI og MANUS: Malin Sunde Hannesdatter
REGI: Robert Gjøen Rosvold
REGI: Tobias Bergmo
PRODUKJSONSLEDER: Maren Davidsen
MANUS: Tobias Bergmo og Maren Davidsen
REGI: Tor Henrik Mælle
REGI: Bekka Vik
PRODUKJSONSLEDER: Tora Bigset
MANUS: Bekka Vik
REGI: Oda Høiberg
MANUS: Oda Høiberg
REGI: Tobias Bergmo
MUSIKALSK ANSVARLIG: Kari Feldberg Bakken
PRODUKSJONSLEDER: Mari Ulleberg
MANUS: Ingfrid Josefine Torstrup Tønnesdal
REGI og MANUS: Kristoffer Marcussen
REGI: Caroline Ermesjø Tømmerås
REGI: Tor Henrik Mælle
REGI: Hedda Åkenes-Johnsen
PRODUKSJONSLEDER: Gunnhild Birkeland
REGI: Caroline Ermesjø Tømmerås
REGI: Tonje Hollund
PRODUKSJONSLEDER: Regine Silkoset