Header showing an image with two drawn characters. One with a sad face, the other happy.

Immaturus

Høstens hovedproduksjon: Våre Lepper

Premiere: 18. april, kl 20:00 i Tivoli

Våre Lepper tar utgangspunkt i Luce Irigarays feministiske essay, When Our Lips Speak Together, som tar for seg utfordringene det patriarkalske systemet og språket utgjør for kvinnelig og skeiv identitet. To elskende kvinner forsøker å finne frem til et eget rom, utenfor ordene og konvensjonene som hverken er skapt av eller for dem, og utforsker alternative måter å uttrykke seg på. For om du ikke har ord for dine opplevelser, hvordan kan du gi uttrykk for dem?

Det er ingen historie å fortelle her, kun skildringer av hvordan det kan være å være kvinne, å føle at språket ikke strekker til, at det ikke inkluderer deg, at det er ikke ment for deg. Å føle seg fanget i ord som ikke er definert av deg, men som brukes for å beskrive deg.

Dette blir min debut både som regissør og dramatiker, og vi står fremfor en veldig spennende prosess. Jeg gleder meg til å bearbeide denne teksten, utforske dette premisset, og erfare forskjellige perspektiver innen tematikken. Jeg håper jeg kan lære masse, og at mange vil bli med oss i denne opplevelsen.

Regi: Lisa Parker

Se forestillingen 18. april og 20.-25. april kl 20:00, i Tivoli på Det Akademiske Kvarter.

Reserver dine billetter på mail til billett@immaturus.no

Studentteateret Immaturus

Studentteateret Immaturus er Norges største studentteater og den eneste studentorganisasjonen i Bergen dedikert til teater og scenekunst. Vårt hovedmål er å tilrettelegge for skaperglede og kunstnerisk utfoldelse. Vi gir studenter i Bergen muligheten til å utvikle seg innenfor et bredt tilbud av scenekunstrelaterte aktiviteter.

Kontakt

kart_logo
facebook_logo
instagram_logo
epost_logo