Header med illustrasjon av to personer.

Immaturus

Bli medlem i Immaturus

Bilde fra eaterstykket Å eie noen som viser en gartnergruppe som snakker med hverandre.

Har du en kunstnerisk interesse? Drømmer du om å stå på en scene? Eller trives du best bak? Bli med i Studentteateret Immaturus!

For å bli medlem av Immaturus må en signere medlemsavtale for inneværende semester. Medlemskap koster kun 100 kr. og gir deg mange gode fordeler.

Medlemsavtale kan signeres ved å komme innom kontoret vårt i Fosswinckelsgate 7 som ligger rett ovenfor SV-fakultetet. Kontoret holder åpent tirsdag, onsdag og torsdag 15:00 til 17:00. Ring på, så kommer vi og åpner for deg.

Studentteateret Immaturus er åpent for studenter fra alle utdanningsinstitusjoner, og vi ønsker både deg som ser for deg teater som yrkesvei og du som vil ha det gøy i tiden som student. Hos oss kan man holde på med og bli god på skuespillerkunst, scenografi, prosjektledelse, lyd- og lysteknikk, regi og alt annet som trengs i teaterverdenen.

Å være med i Immaturus gir både praktisk og verdifull erfaring, og kanskje av det aller viktigste – mange nye, gode venner. Som Immaturusmedlem får man også en rekke goder, blant annet blir man intern på Det Akademiske Kvarter – det vil si at du får gratis kaffe og te, samt internpriser på mat og drikke.

Rettigheter

Plikter